thuisbehandeling

tweaklite kleurentherapie

De tweaklite

Het instrument
Het instrument omvat een programma in het geheugen met een protocol (Tweak) welke specifiek gericht is op een specifieke klacht. De Tweaklite is compact,draagbaar en overal inzetbaar. Een behandeling met Tweaklite is natuurlijk en veilig.

Licht
Licht werkt in op cellulair niveau en met het juiste licht op de juiste plaats zijn veel problemen te verhelpen en leidt deze therapie vaak tot minder medicijn gebruik.
De Tweaklite maakt uitsluitend gebruik van veilige, natuurlijke kleuren. Behandelen is pijnloos en comfortabel.

 

Programma's die verkrijgbaar zijn:

artritis, menopauze, bursitis, pijnklachten, stressverwerking, depressiviteit, migraine en slapeloosheid.

 

Zelfbehandeling:

De cliënt kan zelf het moment van behandeling kiezen. Dit kan naar behoefte iedere dag zijn.  Hierdoor worden consultkosten bespaart. 

 

Meer informatie zie: tweaklite

huur: € 15.00 per week

Diamond shield zapper

Het basisprincipe van de Zapper is frequentietherapie. Dat houdt in dat elke ziekteverwekker te behandelen is aan de hand van zijn eigen frequentie. Een Zapper stuurt zwakke elektrische stroom door middel van elektroden in specifieke frequenties door het lichaam. Deze frequenties hebben een onschadelijkmakend effect op vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen. Daarnaast is het mogelijk om je orgaansystemen en meridiaansysteem te ondersteunen. Er zijn speciale chipkaartjes verkrijgbaar waardoor de behandeling van bijna alle ziekten en aandoeningen mogelijk is. Het grote voordeel is dat de Zapper toegankelijk is voor iedereen, makkelijk mee te nemen is en bijna op elk moment te gebruiken is.

 

Meer informatie zie zapper

 

Kosten: €349.00

huurprijs: € 15.00 per week

 

Eerst huren dan kopen.

Bij aanschaf van het apparaat wordt de huurprijs in mindering gebracht.

3 weken huur betekent € 349.00 - € 45.00