behandeltechnieken

Fythotherapie

Een mooi gegeven is dat alles wat de mens nodig heeft in de natuur te vinden is.

 

Geschikt voor allerlei aandoeningen zoals o.a. slapeloosheid, onrust, verstopte neus, reuma, hoge bloeddruk, overgang, rugpijn, algemene pijnbestrijding, kneuzingen, ADHD, hooikoorts, griep, verkoudheid en voor problemen met de weerstand, menstruatie, prostaat, maag, darmen, longen en oren.

 

 

 

Voedingsadvies

      Het voedingsadvies is een vast onderdeel van het                  behandelplan.

 

Goed gekozen voeding is een belangrijk onderdeel op de weg naar herstel. 

 

 

 

Orthomoleculair

Soms kan het nodig zijn, naast een zo volwaardig mogelijke voeding, extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen. 

 

Orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen kunnen in het algemeen zonder problemen gebruikt worden naast een reguliere geneeskundige behandeling. Met behulp van een speciale test kunnen tekorten  aan bepaalde belangrijke stoffen snel vast gesteld worden.een regulier geneeskundige behandelingen. 

 

 

 

Acupunctuur

In de acupunctuur gaat men ervan uit dat de lichaamsenergie via energiebanen door het lichaam circuleert. Elk orgaan heeft een eigen energiebaan (meridiaan). Via een complex netwerk van deze energiebanen zijn onze lichaamsorganen met elkaar verbonden. Blokkades in deze energiebanen kunnen voor gezondheidsproblemen zorgen van verschillende aard. 

 

Op elke meridiaan liggen kleine verzamelvaatjes van energie, acupunctuurpunten. Door deze punten te behandelen met een naald kan de energie weer in balans gebracht worden.

Het verstoorde evenwicht is dan hersteld.

 

In deze geneeswijze worden psychische en lichamelijke klachten niet van elkaar gescheiden. Het ene behandelen houdt automatisch in dat het andere meebehandeld wordt.

 

 

 

Enertgetische behandeling

Met een lichte aanraking van de handen op het lichaam wordt energie doorgegeven op  pijn- en geblokkeerde plekken op het lichaam. Het is een prachtige healingtechniek waarbij de cliënt rust en ruimte ervaart. De ervaring in de praktijk is dat  cliënten in de week daarna meer energie ervaren en pijnklachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

 

.

 

  

fythotherapie

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor voeding

voeding

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

acupunctuur